23.04.2008

Ο τύπος στην Ελλάδα

Γιατί δεν έχει φίντς η Καθημερινή; Και γιατί ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να κοιτάξω το αγγλοελληνικό γλωσσάριο όρων της Πληροφορικής για να μη χρησιμοποιώ τέτοιες πασατέμπικες λέξεις; Πολλές οι απορίες και σήμερα.
Τελοσπάντων, αφού λοιπόν δεν μπορώ να σας παραθέσω το ενδιαφέρον άρθρο της Κ για τον ελληνικό τύπο στη δεξιά στήλη αυτής της σελίδας, όπως συνήθως, σας συνδέω εδώ το άρθρο που λέει ότι ο Τύπος αποτελεί πηγή ενημέρωσης μόνο για το 10% των κατοίκων της Ελλάδας, για να το διαβάσετε κι εσείς, αν θέλετε.
Κατά τ' άλλα οι ισπανομαθείς καλούνται όπως προσέλθουν στη Βικιπαίδεια και γράψουν κανένα κατεβατό, γιατί πολλή ημιμάθεια κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Αν χρειάζεστε κάτι για να αρχίσετε, μπορείτε να κοιτάξετε το άρθρο της Μαρίας Θαμπράνο που έχω αρχίσει να γράφω στα πλαίσια του μαθήματος Μετάφρασης στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγας και εμπεριέχει πολλούς συνδέσμους σε άρθρα που πρέπει να φθιαχθούν ή το άρθρο της Ανδαλουσίας που είχα προσθέσει κάποια ιστορικά στοιχεία το προηγούμενο τετράμηνο. Καλή δουλειά!

Εικόνα Φαραόσυκα Παπάγου, Αττική/ Imágen Higos chumbos Papagu, El Ática/ Bild Kaktusfeigen Papagu, Attika

Keine Kommentare: